Фототапет и декоративен камък, как да ги съчетаем  ?
    За голяма изненада за много от вас , сега въодушевено ще ви отговорим , да възможно е ... фототапет и естествен камък , за да имате един незабравим и потресаващ ефект , съчетайте ги заедно ! Драги посетители , на сайта фототапети Европа Стил , днес бихме искали да ви представим , как бихте могли да използвате фототапет за декор по един много по креативен и различен начин .Ще се опитаме да ви вдъхновим за нови идеи на приложение на фототапетите в съчетание с естествен камък . Да знаем , много добре , че хората са разделени на две основни категории , привържениц..
Фототапети за тавани на Флис основа , поставяне .
Често ли си задавате въпроса , дали може да се залепи фототапет на таван и лесно ли е изпълнимо  ? Категорично ДА  всички модели изработени в този сайт , могат да се монтират безпроблемно на тавана  , защото се изготвят на  материал за Флис тапети . Таваните в нашите жилища се явяват просто казано 5-тата ни стена . Тоест , те не са по различни , като структура , състав и положени материали върху тях , от всички останали стени . Монтирането на фототапети на тавани е напълно технологично изпълнимо , естетично и ние го препоръчваме . Защо ни е ф..
Коментари - Виж коментарите
Геометричните форми в дизайна на Фототапети .
Оформянето на жизненото пространство с геометрични фигури и форми , защо заслужава внимание ? Защото е стил издържал достойно проверка във времето години назад ! Позабравен доскоро , той се завръща стихийно при новите модели фототапети и в момента може да се нарече тенденция в оформянето на вътрешния интериор . Подходящ е , за тези които търсят духа на изчистения минимализъм или се стремят към индустриалнен стил в своя дом . Геомерията е приложима и за интериор , вече съществуват повече от 3 цвята или текстури в обзавеждането. Една стена с фототапет в геометрична композиция , може да ..
Коментари - Виж коментарите
Кои фототапети да избираме за спалнята ?
Кои модели фототапети са подходящи за вашата спалнята и как да направим този избор ?  Прилага се едно основно правило , разбира се всичко , което няма да ви напомня на работна обстановка , офис , студено излъчване на стените и натоварване на психиката . Тук ще споделим с вас няколко препоръки и професионални съвети относно, този въпрос  ,, какъв фототапет да избера за спалнята ? ,, . За декорирането на пространството в спалнята , ние разбира се сме пристрастни и горещо препоръчваме избор на фототапет . Защо фототапет ? Препоръчателно е в домашната ни обстановка , да с..
Коментари - Виж коментарите
Професионални съвети полезни при избор на фототапет .
Тази статия , е като продължение на предишната  ще Ви наблегнем на някои важни стъпки когато избирате фототапети . Надяваме се да помогнем на много от вас и то навременно ! Последно обърнахме внимание , на прекалено засилените неонови и неестествени цветове заложени в някои сайтове , за съжаление като малък капан за клиенти и защо в действителност те не отговарят на реалния цвят на продукта. Значително честа грешка , която се допуска от хората  е , че не обръщат внимание на информацията която се дава за материала от който е направен продукта фототапет . Усещането за з..
Коментари - Виж коментарите
Какви грешки се допускат касаещи избор на фототапети ?
Преди , съществото на тази статия искаме да ви подчертаем , че това , което е полезно да споделим с вас , няма да се побере и в 10 такива подобни статии като тази . Извиняваме се ,че не използваме висок литературен стил в съдържанието , поради факта , че целта ни е само тази , да сме ви изцяло услужливи . И ние като всички вас , се начетахме и нагледахме на всякакви претенциозни текстове в сайтове , натруфени от думи , без никакво полезно значение и реализъм , но имат за цел да предизвикат у вас увереност , че това е идеалната стока за вас . Пристъпваме бързо към изцяло добронамерените..
Коментари - Виж коментарите
Ново в предлаганите фототапети по поръчка на клиента  ?
 Вашите дизайнерски решения , тук , могат да станат реалност ! Надяваме се това да се окаже полезна информация , с която да заинтригуваме клиенти със специален вкус . Фирмата ни би могла да вложи своя работен потенциал в дизайна и предпечатната подготовка на продуктите от нашият онлайн магазин за фототапети . Разбира се , това е изпълнимо в рамките на технологичните възможности на професионалната програма фотошоп . Всички от вас са наясно , че възможностите на тази програма са почти неограничени или с други думи казано на доста високо равнище . Какво реално може да се постигне ..
Атмосферата в помещение с фототапети карта на света .
        Дизайна на фототапетите представляващи карти на света е неповторим , вълнуващ и много стилен . Моделите фототапети за стена  старинни карти , притежават уникалното очарование на старият свят , пренесен в един съвременен дом или офис. Стилът , който те би трябвало да подсилят естетически е класическия . Структурата , която притежават моделите със стари карти на света е тип мазилкова , стил винтидж . Ретро визията им придава много хармония и топлота.  Допира до стила на старите класически художници е уловен в цялата визия на фототапета . С един модел фототап..
Коментари - Виж коментарите
Фототапети имитация на камък за стена
Предимство ли са фототапетите имитиращи стена от камък ? Скъпи клиенти , тук ще ви представим в няколко изречения предимствата на фототапети за стена , имитация на камък . Сигурни сме , че много от вас са си задавали въпроса , какъв избор да направя , фототапет имитиращ каменна стена или каменни плочи за стена ?  Защо ние считаме , че фототапет имитиращ камък е по доброто решение от полагането на реден камък . 1.Цената : Цените на камъка в последно време са наистина изгодни и все по достъпни по джоба на потребителя , това не се отрича от никой.  Цената му варира доста , но в..
Коментари - Виж коментарите
3D Фототапети – понятие или реалност
Днес клиентите все по често се сблъскват с това понятие в интернет пространството. Всеки ден да отговаряме на въпроса им, нашите фототапети 3D ли са или не? Много модели фотототапети днес в повечето сайтове и реклами се назовават като 3D . Решихме да напишем тази статия като отговор на този въпрос, съвсем честно и откровено, за да сме от полза на всички наши клиенти и не само на тях, разбира се, тъй като наш пръв приоритет е да сме полезни и изцяло коректни. Разбира се всеки е наясно какво означава това понятие т.е. триизмерно представяне на сложни геометрични форми с реалис..
Коментари - Виж коментарите
Интериорно вдъхновение за всяко Ваше настроение!
Добре дошли в обновения ни онлайн магазин за фототапети , където можете да откриете интериорно вдъхновение за всяко Ваше настроение! Европа Стил предлага на Вашето внимание каталог с повече от 1000 различни модела, подходящи както за дома Ви, така и за Вашето работно място! Фототапети Европа Стил са приложими като допълнение към интериора на спални, всекидневни, детски стаи, както и за офиси, заведения, СПА центрове и козметични салони. Предлаганите от нас продукти са произведени изцяло по изисквания на Европейския съюз и са изработени от 100% екологични вносни материали!Гарантираме изключител..
Теория на цветовете при избора на фототапети  .

Кратки съвети на нашите дизайнери създали нашите красиви  модели фототапети 

Коментари - Виж коментарите
Фототапетите - начин да внесете повече красота в дома
Новите фототапети са с флис основа, която е създадена от влакна от нетъкан текстил. За разлика от старите, новите се лепят много по-лесно и бързо. При тях лепилото се разтваря моментално, след което се нанася директно върху стената. То е безвредно и не оставя следи след изсъхване. Самото лепене на фототапети на флис основа не изисква припокриване на отделните части, както по-старите модели. Тези фототапети не се деформират и не се свиват след като изсъхнат, именно заради специалната си основа. Един от най-големите им плюсове е, че могат да се демонтират от стената без да се накъсват в сухо със..
Декорация с фототапети !

Един от най-лесните и ефективни начини да превърнете жилището си в комфортен, уникален, топъл и уютен дом е чрез декорация на стени с фототапет, постер или пано. Ето как може да ги използвате.

Коментари - Виж коментарите
Разнообразете дома или офиса си с фототапети за стена

Фототапети - Ако искате да придадете ефектен вид и много стил на любимото си място в дома или офиса, можете да го направите изключително бързо и лесно, без да много излишни разходи с помощта на фототапет за стена. Днес интериорният дизайн не може да мине без него. На пазара се предлагат най-различни изображения от мотиви, теми и цветове, които могат да задоволят и най-капризния вкус. Няма нужда да търсите професионална помощ, за да осъществите нестандартната си идея и да постигнете един неповторим интериор, открояващ се индивидуалност, много стил и естетика.

Коментари - Виж коментарите
Как оптически да уголемим малкото помещение

Как оптически да уголемим малкото помещение с помоща на фототапети за стена!

Направете малкото помещение да изглежда по-голямо с помоща на фототапети за стена

Коментари - Виж коментарите
Как да освежите стените в къщи?

Фототапети - решението за освежаване на стените в стаите! Ако искате да придадете доза свежест в дома си или в някоя от стаите, не е нужно да сменяте цялото обзавеждане или да правите основен ремонт. Това може да стане много лесно, ако само смените цвета на една от стените. А ако искате нещо различно, оригинално, индивидуално и да впечатлите близки и приятели, има няколко прости начина! Направете декорация на една от стените с помощта на фототапет

Коментари - Виж коментарите
8 предимства на качествените фототапети за стена

1. Фототапетите за стена се изработват по Европейски стандарт в Европейския съюз.

2. Фототапетите са екологичен продукт и се принтират със специални мастила за интериор на водна основа, с матов ефект, без токсини и без мирис.

3. Фототапетите се печатат върху специална флис основа, като в нея няма ПВЦ. Флис основата е  материал със сертифициран  европейски стандарт и е 

една от най-модерната технология за изработка на фототапети...

Коментари - Виж коментарите
Най-търсени модели фототапети за стена онлайн

Европа стил е фирма наложила се в производството и онлайн продажбите на фототапети за стена по поръчка. В сайта ще откриете модерни и актуални модели фототапети, отговарящи на европейско качество и стандарт. Предлаганите фототапети в нашия онлайн магазин са съобразени с последните тенденции в тази област. Както през 2014 г., така и през 2015 се запазва търсенето на определени модели и категории фототапети. Според нашите проучвания, най-търсени са 

Коментари - Виж коментарите
Модерни фототапети през 21 век

Всички помним фототапетите отпреди 20 години – няколко модела, които се срещаха във всеки втори дом. В днешно време, благодарение на новите компютърни технологии, дигиталната фотография и нови техники на печат, клиентите могат да се възползват от изключително голямото разнообразие от качествени фототапети.

Коментари - Виж коментарите
Фототапети - модерни и актуални модели

Фототапети Европастил се завръща на пазара с нови, модерни и актуални модели фототапети. Те са произведени в Европейския съюз, на последно поколение високотехнологични машини, което ги прави качествен и надежден продукт. Използвани са красиви фотографии с висока резолюция на разнообразни теми и разцветки.

Коментари - Виж коментарите
Разнообразие от фототапети над 500 модела

Фототапети Europa Style – това е онлайн магазинът, където ще намерите изключително богато разнообразие от видове фототапети. Тук предлагаме модели, които няма да видите на друго място. Разполагаме с над 500 дизайнерски модела fototapeti, разпределени в 16 категории, като ги изработваме в 9 стандартни размера.