Фототапет и декоративен камък, как да ги съчетаем ?

   

 • За голяма изненада за много от вас , сега въодушевено ще ви отговорим , да възможно е ... фототапет и естествен камък , за да имате един незабравим и потресаващ ефект , съчетайте ги заедно !
  • Драги посетители , на сайта фототапети Европа Стил , днес бихме искали да ви представим , как бихте могли да използвате фототапет за декор по един много по креативен и различен начин .Ще се опитаме да ви вдъхновим за нови идеи на приложение на фототапетите в съчетание с естествен камък . Да знаем , много добре , че хората са разделени на две основни категории , привърженици на декорация с фототапет и тези които биха предпочели да сложат на стената естествен камък преди всичко . В чести случаи тези противоречия присъстват дори и между двама човека обитаващи един дом . Е защо да имате пререкания ? Има решение ! Ще ви предложим да съчетаете двата декора в една нова тенденция , която вярваме , че ще настъпи скоро и у нас  ! 
  • Ако и вие се колебаете между тези два варианта , сега вероятно сте вече наясно , че може да съчетаете и двата материала заедно . Всеки от вас знае , че обикновено фототапета се използва за акцент на една стена . Неизброими са ползите и чудесните резултати при обичайния монтаж на фототапетите , било то на част от стената , положени на всички стени , на две стени , на част от терасата , на вратата , като пано и т.н . Разбира се , ясно е , че в най - честия случай се залепва на 1 стена и се търси ефектът на разширяване на пространството . Но тази статия , няма за цел да ви убеждава, как бихте могли да постигнете това , много е писано за същото , няма смисъл . Напротив , ще се опитаме да ви вдъхновим за нови идеи на приложение на фототапетите в съчетание с естествен камък в една стена или на отделна зона . По този начин не само ще увеличите визуално пространството , но то ще стане като триизмерно , защото релефния материал на камъка , ще допренесе именно за този 3д ефект . Тази практика за съжаление е много малко разпространена у нас и за това беше необходимо да прибегнем, към взаимстване на снимков материал от братята -руснаци . Грубо е ако кажем , че сме ги откраднали , напротив , възхитихме се и решихме да споделим тази възхита с вас ! Ще ни простите за използването само този път на чужди визуализации в нашия сайт , необичайно е , но убедително си заслужаваше.

  •   

  • Разбира се , повечето от избраните идеи са с малко по различна визия , нехарактерна за българския дом , в доста по тежък класически стил , но резултатът би могъл да се промени изцяло , като се замени моделът и изображението на фототапета . Ако не сте привърженици на стари градски изгледи тип замък , изберете модерен градски пейзаж с небостъргачи или просто фототапет с 3д ефект на природна гледка . Всички модели фототапети с красиви пейзажи , горски изгледи или с планини и езера биха могли да допълнят идеално натуралното излъчване на камъка или тухлите на стената .

  •   

  •  

   Напълно удачно е дори и да не използвате естествен камък , а други алтернативни имитиращи материали . Повечето показани тук ефекти са постигнати с изкуствен камък , декоративни изкуствени тухлички от бетон , дори и с панели от МДФ , ПВЦ , гипс , които разбира се са по малко трудоемки за монтаж , а и цените им са ниски . Излъчването на крайния резултат изцяло зависи , от избрания мотив на фототапета и начина на подредба на самия камък .

   Освен познатите редени камъни за стена , може да допълните излъчването за триизмерен ефект на стената с използване на колони и конзоли , които се монтират на стената с лепило и обособяват зоната за акцент . Тези изделия за декорация се изработват от полиуретан и се продават на нашия пазар .

  •  

  • Бъдете новаторите или просто бъдете информирани за тази нова тенденция при декорацията с фототапети !

  •  

   Хармонията и уюта , ще са пълни и резултата ще впечатли всеки ваш гост. Не е толкова сложно , нали ? Щом другите го могат и стига да възприемате идеята , изисква малко повече въображение , креативност и отдаденост в името на вашият дом -вашата крепост !

   И да не забравим най-важното , може да направите чудесен избор при нас на фототапет , като разгледате богата ни колекция тук : каталог Фототапети Европа Стил 

   Ще сме достатъчно доволни да сме Ви били полезни или вдъхновили неколцина от вас . Благодарим ви за вниманието !

    

Публикувано от фототапети Европа Стил