Фототапет и декоративен камък, как да ги съчетаем  ?
    За голяма изненада за много от вас , сега въодушевено ще ви отговорим , да възможно е ... фототапет и естествен камък , за да имате един незабравим и потресаващ ефект , съчетайте ги заедно ! Драги посетители , на сайта фототапети Европа Стил , днес бихме искали да ви представим , как бихте могли да използвате фототапет за декор по един много по креативен и различен начин .Ще се опитаме да ви вдъхновим за нови идеи на приложение на фототапетите в съчетание с естествен камък . Да знаем , много добре , че хората са разделени на две основни категории , привържениц..
Фототапети за тавани на Флис основа , поставяне .
Често ли си задавате въпроса , дали може да се залепи фототапет на таван и лесно ли е изпълнимо  ? Категорично ДА  всички модели изработени в този сайт , могат да се монтират безпроблемно на тавана  , защото се изготвят на  материал за Флис тапети . Таваните в нашите жилища се явяват просто казано 5-тата ни стена . Тоест , те не са по различни , като структура , състав и положени материали върху тях , от всички останали стени . Монтирането на фототапети на тавани е напълно технологично изпълнимо , естетично и ние го препоръчваме . Защо ни е ф..
Коментари - Виж коментарите
Геометричните форми в дизайна на Фототапети .
Оформянето на жизненото пространство с геометрични фигури и форми , защо заслужава внимание ? Защото е стил издържал достойно проверка във времето години назад ! Позабравен доскоро , той се завръща стихийно при новите модели фототапети и в момента може да се нарече тенденция в оформянето на вътрешния интериор . Подходящ е , за тези които търсят духа на изчистения минимализъм или се стремят към индустриалнен стил в своя дом . Геомерията е приложима и за интериор , вече съществуват повече от 3 цвята или текстури в обзавеждането. Една стена с фототапет в геометрична композиция , може да ..
Коментари - Виж коментарите
Кои фототапети да избираме за спалнята ?
Кои модели фототапети са подходящи за вашата спалнята и как да направим този избор ?  Прилага се едно основно правило , разбира се всичко , което няма да ви напомня на работна обстановка , офис , студено излъчване на стените и натоварване на психиката . Тук ще споделим с вас няколко препоръки и професионални съвети относно, този въпрос  ,, какъв фототапет да избера за спалнята ? ,, . За декорирането на пространството в спалнята , ние разбира се сме пристрастни и горещо препоръчваме избор на фототапет . Защо фототапет ? Препоръчателно е в домашната ни обстановка , да с..
Коментари - Виж коментарите