Атмосферата в помещение с фототапети карта на света .
Дизайна на фототапетите представляващи карти на света е неповторим , вълнуващ и много стилен . Моделите фототапети за стена  старинни карти , притежават уникалното  очарование на старият свят , пренесен в един съвременен  дом или офис. Стилът , който те би трябвало да подсилят естетически е класическия . Структурата , която притежават моделите със стари карти на света е тип мазилкова ,стил винтидж . Ретро визията им придава много хармония и топлота.  Допира до стила на старите класически художници е уловен в цялата визия на фототапета . С един модел фототапет тип карта , до..
Коментари - Виж коментарите
Теория на цветовете при избора на фототапети  .
Малко познания не са излишни , но все пак  не забравяйте , скъпи клиенти , правилата са създадени да се нарушават . Домът ни може да се превърне в убежище , където да оправим настроението си , да успокоим  душата си и да повдигнем духа си . Кратки съвети на нашите дизайнери създали нашите красиви  модели фототапети , могат да изиграят добра насока за вашият избор, тъй като сте наши ценни клиенти . Всички нюанси на червеното както и на розовото се съчетават добре, както и розово и        червено взети заедно в добре съчетани тоналности ..
Фототапетите - начин да внесете повече красота в дома
Новите фототапети са с флис основа, която е създадена от влакна от нетъкан текстил. За разлика от старите, новите се лепят много по-лесно и бързо. При тях лепилото се разтваря моментално, след което се нанася директно върху стената. То е безвредно и не оставя следи след изсъхване. Самото лепене на фототапети на флис основа не изисква припокриване на отделните части, както по-старите модели. Тези фототапети не се деформират и не се свиват след като изсъхнат, именно заради специалната си основа. Един от най-големите им плюсове е, че могат да се демонтират от стената без да се накъсват в сухо със..
Декорация с фототапети!

Един от най-лесните и ефективни начини да превърнете жилището си в комфортен, уникален, топъл и уютен дом е чрез декорация на стени с фототапет, постер или пано. Ето как може да ги използвате.

Коментари - Виж коментарите