--- Ако не сте намерили търсения от вас модел в нашата колекция , моля пишети ни ,  в състояние сме да ви помогнем или намерим това , което ви е нужно !   Благодарим ви за интереса ! ---

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

1. Изпълнение на поръчка по файл / снимка / на клиента ?

Отговор :  Възможна  е, ако отговаря на нужните качества за печат , но изпълнима в нашите стандартни размери . Цената не се променя от зададената в сайта !      / Внимание:  малки и случайни  снимки свалени от интернет не са годни за широкоформатен печат т.е снимка под 5 MB /

2. Извършвате ли поръчки  на фототапети по размери на клиента?
Отговор: Нашите продукти са с богат избор от различни  стандартни размери, фабрично производство и не предлагаме услуга изработка по индивидуален размер. При необходимост е възможна корекция по височина . Предимство на фабричните размери е, че не се заплащат продуктите предварително както при всички поръчки на фототапети по индивидуален  размер.
/Изключения се правят само във връзка с поръчки за обществени сгради и фирми, по дизайнерски проекти и за количествени поръчки/

3. Може ли фототапета да се поръча в друг цвят, с промени в основния цвят и фон по желание на клиента?
Отговор: Да възможно е, в редки случаи, за целта по Ваше настояване, може да отправите въпроса си към нас ако работния файл и качество позволяват цветови корекции, можем да изпълним специално за Вас такава поръчка, след извършени от нас проби. Ще Ви изпратим примерен образ на моделът на електронната Ви поща за Ваше одобрениеНужно е предварително авансово плащане  за индивидуалната  поръчка .

4. Може ли основният елемент на фототапета да се измести като огледален образ в ляво вместо в дясно и обратно по индивидуална поръчка?
Отговор: Да възможно е да изпълним такава поръчка за фототапет ако дизайна на моделът го позволява, след предварително одобряване от Ваша страна на дизайна и предварително авансово заплащане за индивидуална поръчка.

5. Може ли фототапета да се залепи добре върху боята?
Отговор: Да напълно възможно, когато е тип водоразтворима /фасаген, латекс/, боята изиграва ролята на вид грунд.

6. Моят размер височина е по-ниска или по-висока?
Отговор: В случаите когато височината е по ниска, размерът на фототапета  може да се намали при монтажа с около 10-20 см при всички модели, по изключение и по голямо отстраняване не е фатално. Имайте предвид,че действителния мащаб на изображенията Е доста по-голям от първоначалното Ви впечатление на монитора. В случай, че имате повече височина, можете да центрирате по височина или да започнете монтажа откъм тавана и да не достига точно до пода.

7. Моята ширина е  по-малка?
Отговор:  Моля, разгледайте нашата богата колекция от интериорни снимки размери и преценете сами, че това е напълно възможно фототапета да не изпълва цялата ширина и пак да изглежда изключително естетично. В много случаи, когато част от боята е контрастна или с хармоничен цвят даже изглежда и по оригинално.

8. Може ли да се отреже лесно фототапета по размера на стената по височина и ширина?
Отговор:  Материалът, от който са изработени може много лесно да се отреже и отстрани.

9. Може ли фототапета да залепне, върху друга повърхност различна от стена?
Отговор:  Флис тапета, може да се монтира върху друга гладка повърхност различна от стена, като например, ПДЧ плоскости, МДФ, дърво, картон и др. /без стъкло/, като се използва и друго допълнително подсилващо лепило към разтвора на приложеното в комплекта от типа на водоразтворимите лепила, като добре познатото С200 или др. модификации

10. Има ли разлики в цвета на фототапета  от този който е на монитора и в действителност?
Отговор:  Да. Разлики в цвета, може да има, изображенията в интернет, които се виждат на монитора се базират на различна цветова гама от тази при печат, но обикновено разликите не са особено съществени. Имайте на предвид, че всеки монитор има персонална настройка на цветовете и Вашият, може да показва  разлики в цветовата гама, а също и по яркост. Ако имате опасения за действителния нюанс на цвета и неговата наситеност, молим Ви предварително се консултирайте с нас. Попитайте нашия оператор за подробности по този въпрос !

11. Отговаря ли изображението на фототапета на това, което е на екрана?
Отговор:  Примерно в по-чести случаи, може да има малки елементи, които са  останали незабележими за окото при малкия размер на снимките на екран. В много случаи, цветовата гама на композицията е много по богата на цветове и нюанси в действителния мащаб и са незабележими на екран. В основният цвят може да присъстват и други цветове, невидими на монитор.

12. Предлагате ли професионални услуги за монтаж?
Отговор: Да предлагаме такива услуги, но само за регион София и Варна. Услугите за монтаж не са включени в цената и се заплащат допълнително?