Ако не сте намерили търсения от вас модел Фототапет в нашата колекция ? Моля пишети ни , в състояние сме да се погрижим и намерим това , което ви е нужно !  Благодарим ви за интереса !

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ


1. ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЛИ ПОРЪЧКИ НА ФОТОТАПЕТИ ПО ФАЙЛ ИЛИ СНИМКА НА КЛИЕНТА ?

ОТГОВОР:   Възможна  е, ако отговаря на нужните качества за печат . Стойността на такива поръчки се определя по индивидуална оферта , изпратена по имейл !    Внимание:  малки и случайни  снимки свалени от интернет не са годни за широкоформатен печат т.е , нужна е снимка над 5 MB 

2. ИЗРАБОТВАТЕ ЛИ ПОРЪЧКИ НА ФОТОТАПЕТИ ПО РАЗМЕРИ НА КЛИЕНТА ?

ОТГОВОР:   Да, извършваме поръчки по индивидуални размери . Запитването се приема писменно по Имейл , Вайбър или Фейсбук с ясно посочен код на продукта , ваш размер и тел. за обратна връзка  . В отговор , ще получите цена , срок , начин на плащане и визуализация по вашите размери .

  •  Цените на Фототапетите по поръчка варират между 22,50 лв - 30,00 лв за кв.м , в зависимост от цветовата гама и квадратурата на поръчката .
  •  Цената вкл. лепилото , поръчки за повече от един модел се калкулират по отделно , не се сумират в обща квадратура .
  •  Поръчки по индивидуален размер се заплащат предварително 100 % авансово , чрез банков превод, паричен превод по ИзиПей .
  •  Срок за изработка 2-3 раб. дни след плащане .
  •  Възможно е допълнително оскъпяване в редки случаи , ако има и допълнителни изисквания на клиента ! 
  •  Внимание : Моля , обърнете внимание , че нашите продукти са с богат избор от различни  стандартни размери .
  •  При необходимост е възможна корекция по височина и ширина в по чести случаи в рамките на 20-30 см , без проблем .

3. МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРОМЕНИ ОСНОВНИЯ ЦВЯТ НА ФОТОТАПЕТА ИЛИ ФОНА  ? 

ОТГОВОР : Да възможно е, но не във всички случаи, за целта , може да отправите въпроса си към нас ако работния файл и качество позволяват цветови корекции, можем да изпълним специално за Вас такава поръчка . След извършени от нас проби, ще Ви изпратим примерен образ на моделът на електронната Ви поща за Ваше одобрение. Основните цветове като бяло и черно не подлежат на промени .Нужно е предварително авансово плащане по индивидуалната  поръчка . 

4. МОЖЕ ЛИ ОБРАЗЪТ НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ ФОТОТАПЕТИ ДА СЕ ОБЪРНЕ ОГЛЕДАЛНО ?

ОТГОВОР : Да възможно , и е лесно да изпълним такава поръчка за фототапет ако дизайна на моделът го позволява, след предварително одобряване от Ваша страна на дизайна и предварително авансово заплащане за индивидуална поръчка.

5. МОЖЕ ЛИ ФОТОТАПЕТ ДА СЕ ЗАЛЕПИ ВЪРХУ БОЯ , ЛАТЕКС  ?

ОТГОВОР : Да , разбира се , когато е тип водоразтворима /фасаген, латекс/, боята изиграва ролята на вид грунд.

6. МОЯТА СТЕНА ПО ВИСОЧИНА Е ПО НИСКА ИЛИ ПО ВИСОКА ?

ОТГОВОР : В случаите когато височината е по ниска, размерът на фототапета  може да се намали при монтажа с около 10-20 см при всички модели, по изключение и по голямо отстраняване не е фатално. Имайте предвид,че действителния мащаб на изображенията е доста по-голям от първоначалното Ви впечатление на монитора. В случай, че имате повече височина, можете да центрирате по височина или да започнете монтажа откъм тавана и да не достигате  до пода.

7. МОЯТА ШИРИНА НА СТЕНАТА Е ПО МАЛКА ?

ОТГОВОР :  Моля, разгледайте нашата богата колекция от интериорни снимки  с размери и преценете сами, че това е напълно възможно фототапета да не изпълва цялата ширина и пак да изглежда изключително естетично. В много случаи, когато част от боята е контрастна или  е с хармоничен цвят, даже изглежда по оригинално.

8. МОЖЕ ЛИ ФОТОТАПЕТА ДА СЕ ОТРЕЖЕ ЛЕСНО ПО ВИСОЧИНА ИЛИ ПО ШИРИНА ?

ОТГОВОР : Материалът, от който са изработени нашите фототапети може много лесно да се отреже и отстрани с макетен нов нож . За тези действия е по добре да изчакате няколко часа или ден за да поизсъхне лепилото и материала .

9. КАК ФОТОТАПЕТА ДА СЕ ЗАЛЕПИ ВЪРХУ ДРУГА ПОВЪРХНОСТ  РАЗЛИЧНА ОТ ШПАКЛОВАНА СТЕНА ?

ОТГОВОР :  Флис тапета, може да се монтира върху друга гладка повърхност различна от стена, като например, ПДЧ плоскости, МДФ, дърво, картон и др., като се използва и друго допълнително подсилващо лепило към разтвора на приложеното в комплекта от типа на водоразтворимите лепила, като добре познатото С200 или др. модификации . / изключва абсолютно гладка повърхност , като стъкло или пластмаса /

10. ИМА ЛИ РАЗЛИКА В ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ ФОТОТАПЕТ ОТ ТОЗИ КОЙТО СЕ ВЪЗПРИЕМА ОТ ДЕКСТОП ИЛИ ТЕЛЕФОН ?

ОТГОВОР :  Да, възможно е !  Разлики в цвета на фототапета, може да има, изображенията в интернет, които се виждат на монитора се базират на различна цветова гама от тази при печат, но обикновено разликите не са особено съществени. Имайте на предвид, че всеки монитор има персонална настройка на цветовете и Вашият, може да показва  разлики в цветовата гама, а също и по яркост. Ако имате опасения за действителния нюанс на цвета на фототапета и неговата наситеност, молим Ви предварително се консултирайте с нас. Попитайте нашия оператор за подробности по този въпрос !

11. ОТГОВАРЯ ЛИ ИЗОБРАЖЕНИЕТО НА ФОТОТАПЕТА НА ТОВА , КОЕТО ВИЖДАМ НА ЕКРАН ?

ОТГОВОР :  Да отговаря , но много често клиента няма правилна преценка за действителния мащаб на елементите ! Затова в нашият сайт , сме се постарали много да дадем съвсем реалистични и мащабирани интериорни снимки на фототапетите , които не ви водят в заблуда . Забелязали сме , че в други магазини се представят снимки , не отговарящи изобщо на действителния мащаб , на всички тях примерно диван или легло е като за 30 см . височина , а не както си е от поне 80-90 см . А относно това , което може да не забележите , е да има малки елементи, които са останали незабележими за окото при малкия размер на снимките на екран. В много случаи, цветовата гама на композицията е много по богата на цветове и нюанси реално , които не са видими на монитор.

12. ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА МОНТАЖ НА ФОТОТАПЕТИ ?

ОТГОВОР :  Да предлагаме такива услуги, но само за регион София и Варна. Услугите за монтаж на фототапети не са включени в цената и се заплащат допълнително?