Само в този магазин се предлагат  фототапети - уникати по наш дизайн . Модели с 3D ефект и възможност за изработка по размер на клиента .

 При нас ще намерите модерни и актуални модели фототапети в 18 стандартни размера.

Предлаганите модели фототапети са произведени в Европейския съюз и са 100% екологичен продукт, отпечатани със специални водни мастила за интериор, матови, без мирис и токсини. Фототапетите се печатат върху флис основа, която не съдържа ПВЦ. Флисът е сертифициран материал по европейски стандарт. Характеристики на флис материала може да прочетете тук.

Предлаганите в нашия онлайн магазин фототапети са подходящи решения за фототапети за стена, фототапети за спалня, фототапети за хол,  и

фототапети за врата, детски фототапети, както и добър избор за офиси, заведения, спа центрове и козметични салони.

Асортиментът от фототапети се състои от над 2000 модела, разделени в 16 основни категории и над 40 подкатегории. Така бързо и лесно ще откриете Вашия желан модел, а ако търсите фототапет по цвят или определен размер, може да ползвате  филтъра да изберете търсения от Вас цвят или размер.

Преди да поръчате се запознайте с общите условия на магазина и разгледайте раздела с полезна информация и често задавани въпроси и отговори.