Ново в предлаганите фототапети по поръчка на клиента  ?

 Вашите дизайнерски решения , тук , могат да станат реалност !

Надяваме се това да се окаже полезна информация , с която да заинтригуваме клиенти със специален вкус . Фирмата ни би могла да вложи своя работен потенциал в дизайна и предпечатната подготовка на продуктите от нашият онлайн магазин за фототапети . Разбира се , това е изпълнимо в рамките на технологичните възможности на професионалната програма фотошоп . Всички от вас са наясно , че възможностите на тази програма са почти неограничени или с други думи казано на доста високо равнище .

Какво реално може да се постигне , което би представлявало интерес за всеки желаещ да има фототапет на стената си с уникален дизайн или по негова идея .

 Изпълняваме поръчки за фототапет по индивидуален размер на клиента .

  • Може да се промени позиционирането на цялата композиция на модела обърнат по огледален начин , напълно безплатно без промяна в цената на фототапета .

  • Възможно е основната гама на фототапета , т.е цялата композиция от цветове да се измени с цветен филтър .  Основните  са топли или студени , това може да промени изцяло визията му , примерно от син преобладаващ цвят , да се получи лилава гама ./ моля вземете под внимание близките цветови палитри /

  • Всеки един модел може да се разпечата в черно бялата гама , т.е както при изгледа на черно бял екранен телевизор , без допълнително заплащане .

  • В чести случаи , много клиенти харесват дадения десен , но малък цветови елемент не им подхожда в интериора или просто не им допада , може да се постараем да променим цвета или изцяло да премахнем елемента .

  • В дадена композиция лесно , би било да се вгради примерно малка по размер лична снимка , детайл , лого , любима фраза , емблема , любим знак , любимо животно или др. подобни .

  • Избран от вас модел е възможно да бъде допълнен с подходящи елементи , от нашият архив , като например , малки цветя , сърца , бижута , диаманти , звезди , пеперуди декоративни орнаменти и други подобни декорации , чрез които се получава определен 3Д ефект . Така вашият фототапет , би могъл да стане един блестящ дизайнерски модел на изкуството .

  • Шаблоните в сайта , които сме използвали за да пресъздадем 3д ефект илюзия за имитация на фототапети с тераси , прозорци и други , могат да се комбинират с всеки един модел от каталога ни по ваш избор и да се получи нов модел . Някои от тях подлежат и на лека промяна в основния цветови нюанс .

  • примери , може да видите тук :https://europastyle.eu/fototapeti-koloni-verandi-terasi

  • Ако имате предпочитания към специален фототапет , който не сте успели да откриете , а толкова много искате да притежавате , като природен пейзаж , градски изглед на любим град , забележителност , композиция ориентирана към вашият персонален бизнес или работа , не се колебайте , потърсете ни !

Можете да отправите вашето писмено запитване към нас , и ние бихме могли да ви помогнем на email : europastyle_office@mail.bg

Вдъхновете ни , ние ще ви съдействаме с желание , с висок професионализъм и с грижа за клиента – нашият основен стремеж !