Разнообразие от фототапети над 500 модела

Фототапети Europa Style – това е онлайн магазинът, където ще намерите изключително богато разнообразие от видове фототапети. Тук предлагаме модели, които няма да видите на друго място. Разполагаме с над 500 дизайнерски модела fototapeti, разпределени в 16 категории, като ги изработваме в 9 стандартни размера.

За да задоволим разширеното търсене на пазара при нас ще намерите фототапети на всякаква тематика. Независимо дали търсите фототапет за Вашата кухня или за детската стая, за офиса или за нощен клуб, за вилата или за хола, ние можем да предложим много варианти. Нашите фототапети се изработват в модерни цветови гами, в различни нюанси. Така винаги разполагаме с подходящите цветове за интериора на помещението, за което Ви трябват. Друго улеснение в сайта е, че ако тъсите фотапет в определен цвят, можете да използвате филтъра и така лесно ще разгледате всички модели с преобладаващ такъв цвят.
Категориите в които сме разпределили моделите фототапети са: 3D, модерни и абстрактни,  Арт и дизайн,  Водопади и градини, Градове и мостове, Животни, За деца и DISNEY, Камъни и други текстури, Колони, веранди и тераси, Морета и брегове,  От и за България, Природа, гори и изгледи, Прозорци и тавани, Специални за бизнес,  Спорт, хоби и автомобили, Цветя, Черно, бяло и червено.
Разнообразието от фототапети продължава и в много подкатегории, където ще намерите подходящия за Вас фототапет.