Фототапети за тавани на Флис основа , поставяне .

Често ли си задавате въпроса , дали може да се залепи фототапет на таван и лесно ли е изпълнимо  ?

Категорично ДА  всички модели изработени в този сайт , могат да се монтират безпроблемно на тавана  , защото се изготвят на  материал за Флис тапети .

Таваните в нашите жилища се явяват просто казано 5-тата ни стена .

Тоест , те не са по различни , като структура , състав и положени материали върху тях , от всички останали стени . Монтирането на фототапети на тавани е напълно технологично изпълнимо , естетично и ние го препоръчваме .

Защо ни е фототапет на тавана , биха казали повечето от вас , приемете дори и само един довод за , действа като психотерапевтичен ефект , гарантирано хармонизира усещането ви спокойствие . Не е за пренебрегване и естетическата му стойност , като декор , разбира се , но си представете какво бихте изпитали , ако само за няколко мига погледнете към тавана си и там , в този момент летящи малки птички измежду пухкави облачета галят погледа ви . Представихте ли си вече , какво ли бихте изпитали в този момент ....... блаженство , усещане за пълно спокойствие , моментална отмора и т.н. Защо да се лишавате от тези мигове , когато е лесно да получите този безценен момент на наслада . Модерните напоследък , сектори от гипсокартон над леглото в спалнята , са местата с най-честото приложение !

 Как се лепят фотапетите за таван ? Уверявяме ме ви , както и неведнъж сме го писали вече , че бихте могли да се справите с монтажа дори и сами , т.е без платена професионална услуга , а с помощ от сръчен приятел . Защото материала , на който ние печатаме нашите фототапети е единствения  най – лесно поставящ се за материал за таван . При Флиса се практикува , лепилото да е нанесено на стената , а не на медията , както е при повечето други подобни продукти . Това означава следното , листът ще остане здрав и цялостен , докато стигнете до необходимата височина за полагане , ако по този начин повдигнете намазан с лепило панел , към тавана , има огромна вероятност той да се скъса в ръцете ви . И следва най важното по всяко време , когато решите , може да премахнете лесно фототапета от тавана , тъй като на гърба му са специалните нишки текстил отделещи се без усилия от повърхността за минути . Лепилото не оставя следи , то е прозрачен гел и след изсъхване изчезва . В случаите , когато е бил залепен фототапет като ПВЦ фолио например , е ще се наложи да прекарате на стълбата часове , а може би и дни , необходимостта от нова шпакловка ви е гарантирана . В допълнение стената ви ще ,, диша ,, , колкото и да е устойчива виниловата повърхност например на надрасквания , тя ще затрудни функцията на тавана ви да диша и ще има много лоши последствия .

С полагането на фототапет на тавана , ще увеличите чувството за мащаб и височина на помещението , стига той да е правилно подбран . Придържайте се към модели излъчващи пространственност , природни гледки предимно на небе , космос , корони на дървета или други декори наподобяващи стенописи .

В раздела ни фототапети за тавани са предложени подходящи варианти , но има и други алтернативи , в различните раздели космос , гори и абстракт .

Всички модели предложени в сайта, могат да се поръчат по размер на клиента , ние се грижим за Вас !

    

Публикувано от фототапети Европа Стил

коментари към "Фототапети за тавани на Флис основа , поставяне ."