Геометричните форми в дизайна на Фототапети .
  • Оформянето на жизненото пространство с геометрични фигури и форми , защо заслужава внимание ? Защото е стил издържал достойно проверка във времето години назад ! Позабравен доскоро , той се завръща стихийно при новите модели фототапети и в момента може да се нарече тенденция в оформянето на вътрешния интериор . Подходящ е , за тези които търсят духа на изчистения минимализъм или се стремят към индустриалнен стил в своя дом . Геомерията е приложима и за интериор , вече съществуват повече от 3 цвята или текстури в обзавеждането. Една стена с фототапет в геометрична композиция , може да бъде елегантен завършващ акцент с който лесно да декорирате , без опасност да се приближите към границата на кича или да допуснете претрупаност на форми в обстановката . Фигуралния дизайн придава елегантна простота, но с огромен впечатляващ ефект .
  • Съвременните 3д форми във вид на орнаментна решетка например са вдъхновящо ефектни ..... 
  • Сложните форми в монохромен цвят , но с динамичен ефект допринасят за едно изчистено и светло пространство 
  • Черно бялата палитра , също е винаги актуална при изборът на фототапет , 3д илюзията е пълна с помощта на простите правоъгълни форми , а декорът в черно и бяло е безупречен избор  квадрати
  • Текстурните модели фототапети с дървесни мотиви е едно ново оригинално решение с много функции .Тъмните цветове винаги създават усещането за уют . Дървените текстури имат многостранно взаимодействие , създават раздвиженост , усещане за уют , а в друг аспект , могат да бъдат силен мултиколоритен акцент в стил арт-деко !
  • Графичните щампи са красиви , тонизиращи и сами по себе си даващи възможност да подчертаете вашата индивидуалност и характер .
  • Бъдете вдъхновени , комбинирайте смели и оригинални решения с помощта на предлаганите в този сайт модели фототапети . Дизайнерите ни предлагат много нови аспекти , а технологиите за печат дават на нас възможност да ги изпълним за Вас .
  • Разгледайте целият ни каталог от модели и цени на Фототапети тук : 
Публикувано от фототапети Европа Стил

коментари към "Геометричните форми в дизайна на Фототапети ."