Теория на цветовете при избора на фототапети  .

Кратки съвети на нашите дизайнери създали нашите красиви  модели фототапети , могат да изиграят добра насока за вашият избор, тъй като сте наши ценни клиенти .

  • Малко познания не са излишни , но все пак  не забравяйте , скъпи клиенти , правилата са създадени да се нарушават . Домът ни може да се превърне в убежище , където да оправим настроението си , да успокоим  душата си и да повдигнем духа си .
    Всички нюанси на червеното както и на розовото се съчетават , както розово и червено взети заедно в добре съчетани тоналности , могат да придадат изключителна топлина във вашата дневна или чувственост в спалнята ви .
  • Кафявите тонове съчетани с оранжево изглеждат прекрасно в дневната и кухнята , но с тъмно оранжевото не трябва да се прекалява .
  • Всички сме запознати , че зеленото прекрасно се съчетава с жълтото, но малко от вас може би знаят ,че в допълнение , ако присъства и син цвят се добавя и много свежест към тази стандартна комбинация.
  • Зеленото и бежовото са неутрални цветове , в  светлите си нюанси са много подходящи за основен цвят за боя на стените и подхождат на всеки друг цвят.
  • Всички нюанси на синьо и зелено , се съчетават помежду си , …да вярно е….!
  • Виолетово / лилаво /  се съчетава много добре със зелено , виолетово към синьо със всички сини цветове,  а червеникаво виолетово , комбинирайте с нежно розово .
  • Сиви фототапети  , неутрален цвят които може да се смеси с всеки един цвят и да се получи един смайващ интериор .

Използвайте цветове и десени  , които истински ви харесват , ако например сочния малинов цвят ви харесва , дерзайте смело , акцентирайте с  фототапет като акцент на една стена,  както би ви препоръчал всеки специалист- дизайнер и комбинирайте с топло бежово. Това може да допринесе  да се почувствате наистина  радостни.

Може да са оставите вашите въпроси като коментари под тази статия и да ви помогнем с допълнителни отговори , ще бъдем доволни да ви помогнем !

коментари към "Теория на цветовете при избора на фототапети ."