Критерий за търсене

Търси в блога:

Намерени статии

Декорация с фототапети!

Един от най-лесните и ефективни начини да превърнете жилището си в комфортен, уникален, топъл и уютен дом е чрез декорация на стени с фототапет, постер или пано. Ето как може да ги използвате.

коментари - виж коментарите
Разнообразете дома или офиса си с фототапети за стена

Фототапети - Ако искате да придадете ефектен вид и много стил на любимото си място в дома или офиса, можете да го направите изключително бързо и лесно, без да много излишни разходи с помощта на фототапет за стена. Днес интериорният дизайн не може да мине без него. На пазара се предлагат най-различни изображения от мотиви, теми и цветове, които могат да задоволят и най-капризния вкус. Няма нужда да търсите професионална помощ, за да осъществите нестандартната си идея и да постигнете един неповторим интериор, открояващ се индивидуалност, много стил и естетика.

коментари - виж коментарите
Как оптически да уголемим малкото помещение

Как оптически да уголемим малкото помещение с помоща на фототапети за стена!

Направете малкото помещение да изглежда по-голямо с помоща на фототапети за стена

коментари - виж коментарите
Как да освежите стените в къщи?

Фототапети - решението за освежаване на стените в стаите! Ако искате да придадете доза свежест в дома си или в някоя от стаите, не е нужно да сменяте цялото обзавеждане или да правите основен ремонт. Това може да стане много лесно, ако само смените цвета на една от стените. А ако искате нещо различно, оригинално, индивидуално и да впечатлите близки и приятели, има няколко прости начина! Направете декорация на една от стените с помощта на фототапет

коментари - виж коментарите

1. Фототапетите за стена се изработват по Европейски стандарт в Европейския съюз.

2. Фототапетите са екологичен продукт и се принтират със специални мастила за интериор на водна основа, с матов ефект, без токсини и без мирис.

3. Фототапетите се печатат върху специална флис основа, като в нея няма ПВЦ. Флис основата е  материал със сертифициран  европейски стандарт и е 

една от най-модерната технология за изработка на фототапети...

коментари - виж коментарите
Най-търсени модели фототапети за стена онлайн

Европа стил е фирма наложила се в производството и онлайн продажбите на фототапети за стена по поръчка. В сайта ще откриете модерни и актуални модели фототапети, отговарящи на европейско качество и стандарт. Предлаганите фототапети в нашия онлайн магазин са съобразени с последните тенденции в тази област. Както през 2014 г., така и през 2015 се запазва търсенето на определени модели и категории фототапети. Според нашите проучвания, най-търсени са 

коментари - виж коментарите
Модерни фототапети през 21 век

Всички помним фототапетите отпреди 20 години – няколко модела, които се срещаха във всеки втори дом. В днешно време, благодарение на новите компютърни технологии, дигиталната фотография и нови техники на печат, клиентите могат да се възползват от изключително голямото разнообразие от качествени фототапети.

коментари - виж коментарите

Фототапети Европастил се завръща на пазара с нови, модерни и актуални модели фототапети. Те са произведени в Европейския съюз, на последно поколение високотехнологични машини, което ги прави качествен и надежден продукт. Използвани са красиви фотографии с висока резолюция на разнообразни теми и разцветки.

коментари - виж коментарите

Фототапети Europa Style – това е онлайн магазинът, където ще намерите изключително богато разнообразие от видове фототапети. Тук предлагаме модели, които няма да видите на друго място. Разполагаме с над 500 дизайнерски модела fototapeti, разпределени в 16 категории, като ги изработваме в 9 стандартни размера.

коментари - виж коментарите