Критерий за търсене

Търси в блога:

Намерени статии

Интериорно вдъхновение за всяко Ваше настроение!
Добре дошли в обновения ни онлайн магазин за фототапети , където можете да откриете интериорно вдъхновение за всяко Ваше настроение! Европа Стил предлага на Вашето внимание каталог с повече от 1000 различни модела, подходящи както за дома Ви, така и за Вашето работно място! Фототапети Европа Стил са приложими като допълнение към интериора на спални, всекидневни, детски стаи, както и за офиси, заведения, СПА центрове и козметични салони. Предлаганите от нас продукти са произведени изцяло по изисквания на Европейския съюз и са изработени от 100% екологични вносни материали!Гарантираме изключител..
Теория на цветовете при избора на фототапети  .

Кратки съвети на нашите дизайнери създали нашите красиви  модели фототапети 

коментари - виж коментарите
Фототапетите - начин да внесете повече красота в дома
Новите фототапети са с флис основа, която е създадена от влакна от нетъкан текстил. За разлика от старите, новите се лепят много по-лесно и бързо. При тях лепилото се разтваря моментално, след което се нанася директно върху стената. То е безвредно и не оставя следи след изсъхване. Самото лепене на фототапети на флис основа не изисква припокриване на отделните части, както по-старите модели. Тези фототапети не се деформират и не се свиват след като изсъхнат, именно заради специалната си основа. Един от най-големите им плюсове е, че могат да се демонтират от стената без да се накъсват в сухо със..
8 предимства на качествените фототапети за стена

1. Фототапетите за стена се изработват по Европейски стандарт в Европейския съюз.

2. Фототапетите са екологичен продукт и се принтират със специални мастила за интериор на водна основа, с матов ефект, без токсини и без мирис.

3. Фототапетите се печатат върху специална флис основа, като в нея няма ПВЦ. Флис основата е  материал със сертифициран  европейски стандарт и е 

една от най-модерната технология за изработка на фототапети...

коментари - виж коментарите
Най-търсени модели фототапети за стена онлайн

Европа стил е фирма наложила се в производството и онлайн продажбите на фототапети за стена по поръчка. В сайта ще откриете модерни и актуални модели фототапети, отговарящи на европейско качество и стандарт. Предлаганите фототапети в нашия онлайн магазин са съобразени с последните тенденции в тази област. Както през 2014 г., така и през 2015 се запазва търсенето на определени модели и категории фототапети. Според нашите проучвания, най-търсени са 

коментари - виж коментарите
Модерни фототапети през 21 век

Всички помним фототапетите отпреди 20 години – няколко модела, които се срещаха във всеки втори дом. В днешно време, благодарение на новите компютърни технологии, дигиталната фотография и нови техники на печат, клиентите могат да се възползват от изключително голямото разнообразие от качествени фототапети.

коментари - виж коментарите