Професионални съвети полезни при избор на фототапет .

Тази статия , е като продължение на предишната  ние ще Ви уточним още някои важни стъпки когато избираме фототапети . Надяваме се да помогнем на много от вас и то навременно .

Последно обърнахме внимание , на прекалено засилените неонови и неестествени цветове заложени в някои сайтове , за съжаление като малък капан за клиенти и защо в действителност те не отговарят на реалния цвят на продукта.

Значително честа грешка , която се допуска от хората  е , че не обръщат внимание на информацията която се дава за материала от който е направен продукта фототапет . Усещането за запленяване, когато клиента се спре на впечатляващ за него модел е разбираемо , но пропуска да се запознае със следващата стъпка , много важна : от какво се изработва все пак това красиво изображение и как ще се залепи в крайна сметка на стената ?

Молим ви , не пренебрегвайте това с което ще сблъскате , когато се наложи да монтирате новата си придобивка , дали материалът е подходящ за вашата стенна повърхност , колко време отнема  монтажа , може ли да се залепи от самите вас или ще се наложи да се оскъпи инвестицията ви с близо 40% , за майсторски услуги , как ще го премахнете след време ?

Много въпроси , които могат да останат без навременен отговор , ако сте небрежни при избора. Внимателно изчетете информацията в онлайн магазина предварително , но имайте предвид ,че има сайтове , в които освен цена и размер , няма да откриете никакви други подробности , или обратното , ще ви се предложи толкова огромен избор за печат на медии  , които вие няма да познавате и отново може да се допусне грешка .  

Препоръчваме Ви , за избор материалът ФЛИС , именно заради изброените въпроси , защото там отговорът им винаги ще бъде само във ваша полза !

Препоръчваме Ви : Съветваме да избирате фототапети от специализирани магазини за фототапети , а не от печатни агенции , защото :

Първо , там са на разположение  прекалено много видове материали за печат , но в повечето случаи , те са предназначени за външно приложение , тъй като и самите фирми са ориентирани в печат на външна реклама . Когато се сблъскате с монтажа им , понякога това може да се окаже доста трудоемък процес . Твърдите винилови  материали , ще са ви щедро препоръчани като миещи се , възможност за третиране с препарати и друго , но има и едно голямо Но , това са ,твърди ,непластични структури , които не подлежат на гладко и лесно залепване , а по скоро на вечно отлепени краища , снадки , изпълнени с въздух балони по стените .

Не препоръчваме : Печатът на хартия ,който  също е много разпространен  и ще бъдете примамени от изгодната оферта , но тук също трябва да се отбележи , че агенциите за печат използват този материал за плакати и брошури , и едва ли някога са се опитвали самите те , да го залепят на стената във вид на стенно покритие , освен това лъскавият ефект на хартията , е голям недостатък защото отразява светлината в стаята , а това повярвайте не е никак естетично .

Препоръчваме  Ви : за избор на материал за печат на фототапет за стена само матови медии и мастила .

Има още много какво да споделим с вас , но засега бяхме достатъчно многословни.

Благодарим ви за вниманието и отделеното време , на ваше разположение сме, екипът на фототапети Европа Стил  !

Ако желаете да се запознаете повече с изработката на фототапети на Флис основа , моля прочетете тук :https://europastyle.eu/fototapeti-flis-osnova

 

коментари към "Професионални съвети полезни при избор на фототапет ."