Кои фототапети да избираме за спалнята ?

Кои модели фототапети са подходящи за вашата спалнята и как да направим този избор ?  Прилага се едно основно правило , разбира се всичко , което няма да ви напомня на работна обстановка , офис , студено излъчване на стените и натоварване на психиката .

Тук ще споделим с вас няколко препоръки и професионални съвети относно, този въпрос  ,, какъв фототапет да избера за спалнята ? ,, . За декорирането на пространството в спалнята , ние разбира се сме пристрастни и горещо препоръчваме избор на фототапет . Защо фототапет ?

Препоръчателно е в домашната ни обстановка , да се опитаме да разкрием част от нашата душевност , интереси , спомен или хоби .Там е мястото където , можете да останете инкогнито , на спокойствие и да се насладите на заслужена почивка за тялото и очите ви . Декорирането на спалнята не е само , цел и задача за завършване на обзавеждането , не търсете само акцента и съчетанието на цветовете , търсете, отражението на душевността ви. Възприятията в спалнята ни са по различни отколкото в другите помещения . Там царува духът на тялото . 

В случай , че това не е приоритетно за вас , разбира се важат следните правилата за дизайн !

А те са следните ;

Модели с цветя

На първо място най често, клиентите избират големите флорални мотиви и правилн ,те ни дават усещане за по жизнерадостно усещане в обстановката. Да и ние сме твърдо съпричастни, за това , мястото им е зад леглото . Модерните 3д фототапети с цветя са съвършен завършек на монотонно боядисаните ни стени .

Варианта композицията да е на цялата стена или до таблата на спалнята , е еднакво уместен .

Много от вас са притеснени , че част от мотива , ще се скрие , не прибъзвайте и помислете колко широкоформатни са габаритите на моделите фототапети с големи цветя , винаги ще има какво да се види . По ваша преценка , може да помислите за обособяването на стенно пано над леглото , това го препоръчваме за хора , които имат нужда , често да обновяват интериора си . Така , без трудоемки ремонти , винаги може да подновите мотива , когато пожелаете . Препоръчителна оформянето на участък пано с помощта на профили от полистерен , предварително монтирани на стената , но не задължително условие за крайния ефект . Използването на по ярки и наситени тонове при този декор да не ви стряска , така ли иначе в повечето случаи спалнята е досто скучно оформена от към цветова гама , затова една стена от нея ще ви накара още с влизането в тази стая да се почувствате по жизнерадостни и готови за приятен релакс .

По дребните флорални мотиви , са също много целесъобразни за една приятна обстановка . Добре е в този случай да се опитате да ги комбинирате като десен с текстил , който се ползва за спалното помещение . В малките цветенца се крие очарованието на романтичния магнетизъм , като задължително в този декор цветовете трябва да са пастелни .

Дали във винтидж стил или по модерен , зависи от мебелировката . Подобни модели , също ви съветваме да се поставят зад леглото , не се притеснявайте , ако гардеробът ги закрие частично , важното , те да са на цяла стена , за да се долови завършеността на идеята ви .

Фототапети природни изгледи :

Тук , вероятно , вашето очакване , ще се разминава с нашите съвети . Категорично заявяваме , че ако сте любители на природни гледки и сте се спряли на голям размер фототапет , препоръчваме да го монтирате на насрещната стена срещу леглото . Ако имате възможност и разполагате с такава свободна стена , не се колебайте . Емоцията , която ще ви завладява всяка сутрин , когато отворите очи , ще бъде , неповторима и повярвайте денят за вас ще започне с настроение . Позитивността , която може да ви даде една красива природна гледка , едно красиво море или зелена гора , ще ви се отрази на настроението ви за цял ден .

Този вид фототапет в голям размер пред леглото , ще разшири пространството и ще уголеми помещението .Ако желаете да монтирате природна гледка или пейзаж зад леглото , задължително изберете среден размер за стената , така , ще засилите повече ефекта за пространственост и красотата на модела ще се отличи , а с големият размер ще стане точно обратното .

Малък тесен мотив пейзаж е изключително подходящ за малка площ между мебелите ,винаги може да се открие такова място, препоръчваме го на цялата височина на стаята . Няма да заподозрете , колко ефектно би могло да изглежда това , пробвайте , ще бъдете очаровани !

Модели с животни и други , по ваш индивидуален вкус и желание , също са удачни в среден размер над леглото .

Тук е мястото , да ви препоръчваме и да разгледате раздела в сайта ни за фототапети ,, Арт и Дизайн ,, защото там ще преоткриете много идеи със стил , точно за такъв вид декорация , частично на стена над легло , една репродукция на живопис е уникално уместна за вашата красива спалня за да я направи още по изискана .

Фототапети градски модерни сгради , в голям размер на цялата стена зад спалнята , категорично не са за всеки . Тук трябва да сте внимателни и много наясно дали гоните точно този ефект , да те дават дълбочина , приглушават обстановката до интимност , ние сме на мнение , че те са подходящи определено за младото поколение и много сполучливо биха подхождали на несемейни млади хора .

Фототапети с Фигуралните мотиви

 Подходящи са по модерен и изчистен минималистичен дизайн , в него често присъстват студените тонове ,Поставени частично , оформени вертикално на стената зад леглото и в продължението на стената към тавана дават една изключително дизайнерска визия на една модерна спалня . Дори и да нямате обособена ниша за целта , нашите модели са изключително лесни за монтаж на тавани и много добре приложими за точно такъв ефект , може да се допълнят лесно със стенни профили .

Изключително признание за нас е , ако запозналите се с тази статия , сега се почувстват по уверени в избора си , ако вашето мнение съвпада с изказаното от нас,това ще изключителна  радост и удовлетворение  за нас . Колекцията ни от модели препоръчителни за спалня се обновяват при нас всяка седмица. Ако търсете нещо определено и не го откриете при нас , може да ни пишете и приложите снимка на идеята си , разполагаме с невероятно богат асортимент от модели , които просто нямаме време и ресурс да качим в онлайн магазинът .

За да разгледате целия ни каталог кликнете тук :https://europastyle.eu/kategorii-fototapeti 

Оставаме на ваше разположение , екипът на Европа Стил !

коментари към "Кои фототапети да избираме за спалнята ?"