Фототапетите - начин да внесете повече красота в дома

Новите фототапети са с флис основа, която е създадена от влакна от нетъкан текстил. За разлика от старите, новите се лепят много по-лесно и бързо. При тях лепилото се разтваря моментално, след което се нанася директно върху стената. То е безвредно и не оставя следи след изсъхване. Самото лепене на фототапети на флис основа не изисква припокриване на отделните части, както по-старите модели. Тези фототапети не се деформират и не се свиват след като изсъхнат, именно заради специалната си основа. Един от най-големите им плюсове е, че могат да се демонтират от стената без да се накъсват в сухо състояние и да се залепят отново на друго място. При това по стените не остават никакви следи.   

 Тези фототапети са уникален и лесен начин да създадете един красив и уютен дом. Едни от най-атрактивните са флоралните фототапети, чието огромно разнообразие от всякакви цветни предложения, могат да превърнат всяко помещение дома в красиво, свежо и любимо място. Те действат терапевтично и влияят положително със своята нежност и красота.

 Онлайн магазина предлага изключително богат избор от фототапети за стена във флорални мотиви. Предлагат се както отделни видове, така и комбинации от цветя, в зависимост от предпочитанията. С тях пролетта никога няма да си отиде от вашия дом, а всяко едно цвете, снимано отблизо, ще ви накара да почувствате аромата му. Тези фототапети са подходящи не само за хол, но и за спалня , коридори, дори и врати. Можете да изберете в по-светли и нежни тонове или в по-наситени и ярки цветове.

  Можете да направите вашия дом да изглежда уникално като изберете подходяща тематика. Повечето фототапети придават много дълбочина и създават триизмерно усещане в пространството и придават неповторимо чувство. С помощта на красива градска гледка ще можете да увеличите визуално пространството на малко помещение и то несъмнено ще изглежда по съвсем различен начин.