Фототапети имитация на камък за стена

Предимство ли са фототапетите имитиращи стена от камък ?

Скъпи клиенти , тук ще ви представим в няколко изречения предимствата на фототапети за стена , имитация на камък .

Сигурни сме , че много от вас са си задавали въпроса , какъв избор да направя , фототапет имитиращ каменна стена или каменни плочи за стена ?  Защо ние считаме , че фототапет имитиращ камък е по доброто решение от полагането на реден камък .

1.Цената : Цените на камъка в последно време са наистина изгодни и все по достъпни по джоба на потребителя , това не се отрича от никой.  Цената му варира доста , но все пак се намират и материали на пазара почти изравнени като себестойност на кв. м. на един качествен фототапет на флис основа. Вземаме под внимание , че средствата за лепило , транспорт и монтаж почти утрояват цената му автоматично .

2.Визуалният ефект от нормална дистанция , разбира се , не от поглед вторачен като в книга , е същият и двата случая. Между другото , тук е момента  да вмъкнем едно важно отклонение по тази тема. Системна грешка при повечето клиенти , е да вторачат поглед в новопристигналия модел фототапет от една ръка разстояние , като , че ли прочитат вестник , в никакъв случай , не се подвеждайте в този първи момент . Действителния реалистичен ефект на един широко форматен продукт не може да се установи по никакъв начин от близо . Молим ви , направете тест , като прикрепите с леко тиксо на стената примерно един лист от комплекта и се отдалечете поне на метър разстояние, за да добиете действителната представа за резултата .

3. Поддръжката на стена от камък , реално това е доста тежка задача , изисква системни грижи. Малко хора са наясно ,че камъка е магнит за прах , наслоява се за съжаление постоянно и ежедневно . Отстраняването му , бихме казали е мисия невъзможна ! Резултата – наранени ръце , невъзможност на достъп на уреда за почистване до самите фуги , краткотраен ефект. Фототапета имитация на камък , се подържа  лесно тъй като , материала не привлича прах и много рядко се зацапва , като замърсяванията се отстраняват почти без никакви усилия , с помощта на леко влажна кърпа  се отстраняват за секунди . Не забравяйте, че съвременните мастила за печат са силно влагоустойчиви . Подчертаваме отново влагоустойчиви , не се подвеждайте по провъзгласяването в много сайтове , където ви гарантират ,че фототапетите са с водоустойчиви мастила .  Фабричния знак на всички фабрики за тапети и фототапети за влагоустойчивост е квадратче с вълнообразни чертички , като броят на чертичките са степените на издръжливост от 1 до 3 броя . Никъде по света , освен в наши онлайн-магазини , разбира се , не се употребява понятието водоустойчивост за тапет , запомнете това !

4. Демонтаж на камъка , ами тук не са нужни думи , може само да проявим съчувствие към тези , на които ще им се наложи рано или късно . За сравнение , фототапета на флис основа се демонтира за няколко  минути, без мокрене и без никакви последствия за стената ви . Ще си имате отново една чиста свежа и сякаш току-що боядисана стена .

След като ви наблегнахме на тези основни признака за сравнение , ще добавим и още няколко , фототапетите се монтира много бързо , доставят ви ги до вратата на дома , не се налага да носите стотина килограми камъни , няма утежняване на бюджета с плащане по майстори . Фототапета от материал флис се монтира от всеки , дори и без никакъв опит, жилището ви остава чисто .То няма да  заприлича на строителна площадка представляваща , хаос от камък , прах , боклук , машини за рязане и  ,,майстори ,, !

В заключение , винаги уважаваме личния избор на клиента и вярваме , че всеки сам може да прецени правилния избор за себе си , ако с тази статия сме успели  да ви провокираме да се замислите , значи мисията ни е изпълнена и сме били полезни за вас !

Екипът на Фототапети Европа Стил , ви гарантира за пореден път , че нашата концепция е да сме напълно коректни и откровени към потребителите . Нашият блог започва да заприличва на т.н личен блог , за което ви се извиняваме , но ние ще продължаваме и за напред  да развенчаваме всички митове в нашият браншов отрасъл , които се реят в интернет магазини и ви заблуждават единствено с комерсиална цел !

Моля , разгледайте раздела с фототапети имитация на камък !

коментари към "Фототапети имитация на камък за стена"