Уважаеми потребители и клиенти на сайта на Фототапети Европа Стил , вече имаме технологичния капацитет и ресурс да изпълняваме поръчки за Вас на Фототапети , по Ваш индивидуален размер! За поръчка на фототапет по размери на клиента ще е полезно за Вас, да се запознаете с информацията по-долу.

За тези от Вас, които нямат време за четене, ще кажем следното накратко:

 • Цената за изработка на Фототапет поръчка по размер на клиента варира между 22,50 лв. за кв. м. и 30,00 лв. за кв. м., с вкл. безплатно лепило и доставка.
 • тарифата се определя според големината, цвета и сложността на изпълнение, а срокът за изработка след плащане е 3 раб. дни!

Моля разгледайте предлаганите от нас модели в  "каталог фототапети", изберете  модел, запомнете или копирайте кода му, опишете размерите, като уточните ясно височината с H. Ако желаете поръчка по ваша снимка, ви наблягаме , че това в редки случаи е възможно, за съжаление вашият файл няма да има нужните размери за печат, но винаги може да ви предложим алтернативен дизайн, защото разполагаме с много снимки за фототапети . И в двата случая , може да ни изпратете вашето запитване по изброените начини :

 •  Може да ползвате автоматичната форма за контакт
 •  Може да изпратите запитване на този имейл: europastyle_office@mail.bg
 •  Може да влезете във връзка с нас по Вайбър на телефон 0889 945010
 •  Може да отправите запитване на фейсбук страницата ни Фототапети европа стил 
 •  Отговаряме в рамките на максимум 24 часа!

В отговор на вашето писменно запитване към нас ще получите пълен и изчерпателен отговор, който ще съдържа :

 •  предварителна безплатна визуализация на модела във вашите размери / до 2 броя /
 •  точна крайна цена с вкл. доставка и лепило
 •  срок за изработка
 •  разположение и бройка на съставните части на целия фототапет
 •  варианти и начини за плащане

При телефонно обаждане не можете да получите отговор. За да подготвим визуализация на фототапета се изисква време и проверка с фотошоп, затова не можем да ви дадем отговор в разговор по телефон!

За останалите с желание да прочетат повече подробности е следната информация:

Защо имаме причини да считаме, че като качество на изработка нашите продукти отговарят на много висок стандарт ?

1. Защото използваме за печат материал с ФЛИС основа за нашите фототапети , доказал се , като най - удачен и качествен за вътрешен интериор. Продукта е лицензиран , собствен внос , с много високо европейско качество и плътност .Тук накратко за пореден път ще посочим кратката характеристика на тази медия за печат .

 • с гръб от нишки от текстилни влакна , за да намажете с лепило само едната повърхност на фототапета , т.е само стената , пести време 
 • гъвкав  , за да се напаснат всички снадки и да не се скъса
 • еластичен и лек , за да се изведе въздухът много лесно при монтаж 
 • супер лесен за отстраняване , когато трябва да се демонтира след време , без мокрене и досадно стържене 
 • матирана повърхност , която позволява да прикрие малки неравности по стената

2. Защото , мастилата ,  разбира се са на водна основа Латексови , недопустимо е в днешно време да не се вземе под внимание критериите на даден продукт относно неговата безопасност за нашето здраве . Когато залепите фототапет  в жилище , стая или друго затворено помещение , той не трябва да ви мирише на мастило , нали ?.Мастилата са 100 % екологично чисти, трайни , светлоустойчиви и са от най - популярната и доказала се световна марка на HP. 

3.Защото , ще ги монтирате , чисто , бързо , безпромлемно и резултатно без никакви трудности и без задължителна нужда от намеса на професионалист . За голям размер фототапет, като време за монтаж са нужно около 1,30 ч - 2,00 часа максимум .

4. Защото , снадките между панелите са без застъпване и се напасват повече от перфектно ! Въздухът се отстранява светкавично . Винаги се свалят и демонтират с лекота за минути .

5. Защото , благодарение на дългогодишен опит , ние сме наясно точно какво очаква и желае да получи клиента и Ви гарантираме , че ще получите качеството , което очаквате !

За употреба в силно натоварени обществени места , имате възможността да ги лакирате с прозрачен лак на водна основа , при необходимост, за повече дълготрайност и по често почистване . Може да се приложи и в домашни условия , за по взискателните домакини . Лакирането се извършва след изсъхване на фототапета .

Нашите продукти са предназначени само и единствено за вътрешно приложение ./ не се препоръчват за бани / !

За поръчки от фирми се изготвя предварителна проформа - фактура за плащане по банков път .

Всички поръчки на фототапети по собствени размери се заплащат предварително , защото се изготвят единствено и само за Вас !

Благодарим ви предварително за доверието, ако направите избор при нас , ще останете доволни от резултата и изработката , като много други наши клиенти !

Снимки на клиенти, които вече ни се довериха, можете да разгледате в нашата галерия тук . 

 

Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider